top of page

Hvem er Victoria Dahr og Martin Nygaard?

Vi har et langt parforhold, som startet i februar 1985, gjennom bevisstgjøring av hva som ikke fungerte har vi vokst sammen, fått nærmere kontakt, bedre sex, større samhørighet og større lykke i livet.

Vi ønsker mer glede for alle mennesker og ønsker å inspirere med det vi har erfart.

Vi er ikke terapeuter, men deler av vår egen erfaring og kunnskap. Vi tror mennesker har mye å gi hverandre og ønsker å skape rom for det i Det gule glade huset.

Vår historie begynte da vi var temmelig unge, livet var jobb, venner og barn. Vi har 5 barn sammen, som krever tid, energi og gir mye glede.

Etterhvert som barna ble større, kjente vi at det måtte være noe mer, det var et dypere savn inni oss etter følelser som tilhører mer en hverdagslivet.

Vi begynte å utforske ulike selvutviklings kurs, deltok på workshops og leste bøker.
Men det var først da vi begynte med tantra at det ble varig læring og forståelse.

Vi er opptatt av polaritet mellom mennesker, det feminine og det maskuline i oss alle sammen. Hvordan kan dette bevisstgjøres og bli berikende og ikke hemmende i utviklingen av oss selv og samfunnet?

Seksualitet er selve livsenergien og den kan ikke undertrykkes. Det betyr ikke at alle må ha et aktivt seksualliv og ha mange partnere. Det betyr at vi må ha kontakt med denne energien i oss selv, anerkjenne den og gjøre den til en samarbeidspartner i livet.

Vi er også inspirert av tango. Det er en fantastisk dans som har vært svært utfordrende å lære for oss.

 

Utlært blir vi aldri, hverken i livet, tango eller tantra, men veien er spennende og veien er jo selve målet.

bottom of page